2.95
31 Op voorraad

Nature dog Exellent 500 gram
NATURE DOG

Excellent: rundvlees/kip met ca. 4%  biologische (glutenvrije) rijst/kruidenmix
Runderhart, runderlever, runderlong, runderkopvlees, kippenbotjes, kipkarkassen, rijst

Nature Dogs is verpakt in 500 grams verpakkingen en daarna snel ingevroren. Dit zorgt ervoor dat het vlees vanuit de diepvries lekker smaakt en lang te bewaren is. Na ontdooien is het verstandig het voer binnen 24 uur op te voeren, waardoor de vitamines optimaal benut kunnen worden. Door het, na ontdooien, in de koelkast te bewaren kan het tot 48 uur bewaard.

Nature Dogs is een complete maaltijd, zelfs de Basis kunt u jaren achtereen voeren zonder dat de hond iets te kort komt.
De toegevoegde kruidenmix bestaat o.a. uit: brandnetel, anijszaad, foenegriek, zeewier en echinacea.
De rijst, maar ook de mais, die wij verwerken is bedoeld om het vocht in het voer te binden en is altijd biologisch.

Analyse:.

ca 16% vet

ca. 15% eiwit

ca. 5% koolhydraten

ca 2% ruwe as

ca. 62% vocht

ca 219 Kcal/100g

Ingredienten

Nature Dogs vers vleesmaaltijden zijn o.a. vervaardigd van diervriendelijk gehouden koeien. Het rundvlees komt van runderen (de rassen Limousin en Blonde d’Aquitaine) die op de vleesboerderij van de Firma Boot op Schouwen-Duiveland zijn opgegroeid en zijn gevoederd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die op het land van deze boerderij verbouwd worden, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan.

In maart 2008 is de fa. Boot gestart met het houden van zoogkoeien. Zo zijn zij voor de aanwas van hun runderen minder afhankelijk van derden. Zij willen op deze manier de hele keten van het verbouwen van veevoer tot het verkopen van vlees in eigen beheer houden. Dit is dé manier om diervriendelijk en voedselveilig vlees van topkwaliteit te produceren tegen een redelijke prijs. In de zomerperiode grazen de zoogkoeien en de kalfjes in de diverse natuurgebieden op Schouwen-Duiveland. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het beeld van vee in het Nederlandse landschap.

Daarnaast worden kipkarkassen van de tante Door-kip toegevoegd voor de juiste kalk-fosforverhouding.
Rijst of mais, in een zeer lage dosering, zijn toegevoegd als bindmiddel en biologisch.

Er worden geen extra grondstoffen aan toegevoegd. Het vlees in Nature Dogs bevat alle vitamines, mineralen, vetten en eiwitten, en heel weinig koolhydraten. Het vlees wat gebruikt wordt is goedgekeurd voor menselijke consumptie.

 

In Nature Dogs versvlees maaltijden zit geen: pens, extra toegevoegd water of getrommeld “vlees”