Happy Huisdier  Speciaalzaak dierenbenodgdheden

0 Artikelen
€ 0,00

 
 

Droogvoer
Diepvriesvoer
Natvoer
Snacks
Kattenbak vulling
Speelgoed
Bestrijding
Accessoires€ 69,95

1 Op voorraad

Fit 32 Volwassen Kat 10 kg
ROYAL CANINRoyal Canin Fit 32 kattenvoer voor katten met ideaalgewicht, die af en toe naar buiten gaan, de meeste tijd echter binnenshuis doorbrengen.
Royal Canin Fit 32 is speciaal voor katten, die af en toe naar buiten gaan maar de meeste tijd binnenshuis doorbrengen. Hun energiebehoefte is gematigd, maar de natuurlijke afweerkrachten worden door de activiteiten buiten sterk bevorderd.
Ze brengen veel tijd door met het verzorgen van hun vacht en slikken daarbij ook haren in.
Vanwege het geringe aantal uitstapjes naar buiten kunnen ze deze haren niet altijd met behulp van natuurlijke planten zoals bijvoorbeeld gras via natuurlijke weg uitscheiden. Daardoor kunnen zich haarballen in de maag vormen en wat tot verteringsstoornissen kan leiden.
Royal Canin Fit 32 kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor actieve katten met een ideaalgewicht:
•Behoudt het ideaalgewicht: het caloriegehalte is optimaal op de specifieke energiebehoefte van katten met ideaalgewicht afgestemd.
•Versterkt de natuurlijke afweerkrachten: een exclusief antioxidantencomplex (vitamine E en vitamine C, luteïne en taurine) en mannan-oligosaccharide versterken de natuurlijke afweerkrachten.
•Minimaliseert de haarbalvorming: een exclusieve combinatie van natuurlijke vezels ondersteunt de darmactiviteit, zodat de vorming van haarballen verminderd wordt en het uitscheiden ervan vergemakkelijkt wordt.
Royal Canin Fit 32 kattenvoer biedt calorieën op maat, optimaal aangepast aan het variabele energieverbruik van katten die naar buiten gaan. Al meer dan 40 jaar komt bij Royal Canin het dier op de eerste plaats. Het resultaat hiervan is o.a. het ontstaan van het assortiment Health Nutrition, dus voeding voor de gezondheid van het dier. Alleen met kennis van de daadwerkelijke voedingsbehoefte van het dier en alleen met respect voor zijn individuele kenmerken kan een voer zo ontwikkeld worden dat het precies op de juiste manier alle behoeftes van het dier dekt

    

 
 
 

Contact gegevens winkel

Struytse hoeck 54
3224 HB  Hellevoetsluis
T. 31(0) 181 336 444
E. info@happyhuisdier.com

Openingstijden winkel

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag t/m Zaterdag 09:00 - 17:30

Zondag 12.30 - 16.00

Magazijn      Marconiweg 64 Hellevoetsluis

Pretty birds Marconiweg 66
Hellevoetsluis

Op afspraak geopend.

Lees hier onze Algemene voorwaarden

KvK : 23092896
BTW nr. : NL808056414B01

Betaling per PIN is ook mogelijk.

NL23INGB 0006962266 tnv pretty birds 

Gratis bezorging vanaf € 15,00

Ons bezorg gebied: Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee

 
Happy Huisdier | Alle benodigdheden voor uw kat Hier vindt u alle benodigdheden voor uw kat droogvoer, natvoer, diepvriesvoer, accessoires, snacks, bestrijding, kattenbak vulling, speelgoed