€ 16,99
Levertijd: 1 Dag
Discus Caviakorrels Vitamine C 15 kg
DISCUS


Discus Caviakorrels is een volledige voeding, met extra vitamine C, voor cavia’s van alle leeftijden. Deze homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding en een hoog aandeel vezels. Cavia’s zijn knaagdieren die vitamine C nodig hebben maar dat niet zelf kunnen aanmaken. Zij moeten vitamine C dus uit hun voeding halen. Het is dus af te raden om konijnenvoer of knaagdiervoer aan cavia’s te geven, omdat deze voeders te weinig vitamine C bevatten.

Behalve een goede voeding met extra vitamine C is het belangrijk dat jouw cavia dagelijks voldoende fris hooi krijgt om gezond te kunnen blijven, want samen zorgen zij voor een goed verteringsproces in de darmen.

Discus producten voor jouw cavia zijn bijzonder compleet, evenwichtig en gezond en voorzien voor de volle 100% in de voedingsbehoefte van jouw cavia. Alleen de beste grondstoffen uit de natuur worden voor het produceren van Discus huisdiervoeders gebruikt en deze zijn zorgvuldig geselecteerd en bereid. Om de smaak en geur optimaal te bewaren, worden deze producten onder beschermende atmosfeer verpakt, zodat een optimale kwaliteit kan worden gegarandeerd.