9.95
Levertijd: 1 Dag

Ekoo tofu klontvormend groene thee 6 l
EKOO

Tofu Ekoo Kattenbakvulling groene thee 6 Liter
100% duurzame kattenbakvulling, gemaakt van tofu met lavendelgeur.
De kattenbakvulling voor alle kattenbaasjes die alleen het beste voor hun kat willen én belang hechten aan duurzaamheid. Eén van de meest bijzondere aspecten van Ekoo Cat Litter is namelijk dat het gemaakt is van tofu, dat is een restproduct van de sojaproductie. Geheel natuurlijk en milieuvriendelijk.
Snelle klontvorming en makkelijk door te spoelen.
Ekoo Cat Litter is daarnaast erg vriendelijk in gebruik. Zo is deze kattenbakvulling enorm absorberend en klontert het direct wanneer het in aanraking komt met vocht. De klonten zijn vervolgens makkelijk te verwijderen en kunnen zo doorgespoeld worden in het toilet. Handig!
Breng wat kleur in je kattenbak.
Uniek is ook dat Ekoo Cat Litter verkrijgbaar is in vier bijzondere edities: lavendel, groene thee, babypoeder en neutraal met actief kool. Allemaal hebben ze een eigen kleur en een subtiele, heerlijke geur.
Zacht voor de pootjes.
De korrels zijn dus van tofu en dat maakt dat het lekker zacht aanvoelt voor de pootjes. Katten vinden het heerlijk! En mocht je kat er per ongeluk van snoepen, dan is dat ongevaarlijk. Een hele fijne gedachte.
EKOO GROENE THEE
Gemaakt van tofu (soja)
99% stofvrij
Ongelooflijke geurabsorptie
Zeer snelle klontvorming
Geen spoorvorming
Gebruiksadvies:
Gebruik een schone kattenbak om de kattenbak te vullen met Ekoo Cat Litter kattenbakvulling tot een diepte van 4-5 cm. De staafjes maken een klont bij aanraking met urine en ontlasting. Schep dagelijks de klonten eruit voor de beste werking. De klonten mogen door de wc gespoeld worden of bij het restafval.
Ekoo Cat Litter voor het eerst geven?
Met nieuwe kattenbakvulling kan het een tijdje duren voordat de kat zich kan aanpassen. Het is belangrijk om jouw kat hiervoor de tijd te geven. Dat kan door de kat gedurende 1-2 weken te helpen. Meng de Ekoo Cat litter kattenbakvulling met de bestaande kattenbakvulling. Maak de mengverhouding elke keer hoger met de nieuwe vulling. Totdat deze er uiteindelijk volledig in zit.
Ook beschikbaar in groene thee geur.