14.80
Levertijd: 1 Dag

CaroCroc Kitten 2 kg
CAROCROC

Vanaf de geboorte tot 12 maanden ontwikkelt je kitten zich volop. Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Daarom is een goede voeding juist in deze levensfase cruciaal voor een gezond en vitaal kattenleven. 

CaroCroc Kitten voor de start van een gezond en vitaal kattenleven

CaroCroc Kitten is een compleet voer voor kittens van alle rassen. CaroCroc Kitten bevat een optimale verhouding omega-3-  en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven.

Voedingsadvies voor kittens

Vanaf drie weken kun je je kitten bijvoeren met CaroCroc Kitten. De opname stimuleer je door in het begin de brokjes met lauw water wat vochtig te maken. Eet je kitten goed, verstrek de kittenbrokjes dan droog. In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Verdeel deze dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je kitten te handhaven. Houd de conditie van je kat steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Voedingsschema CaroCroc Kitten kattenvoeding

Verstrek CaroCroc Kitten aan kittens tot ongeveer 12 maanden. Schakel daarna over naar CaroCroc With Chicken, With Lamb of With Fish. CaroCroc Kitten is ook zeer geschikt voor drachtige en zogende katten vanaf het begin van de dracht.