22.95
2 Op voorraad

CLiNiC Cat Urinary + Stress Chicken 1,5 kg
CLINIC

Voor de voedingsbehandeling van katten met blaasgruis gerelateerde aandoeningen van de lagere urinewegen (FLUTD) en stress. Blaasgruis bestaat uit kleine kristallen, die voorkomen in de urinewegen van volwassen katten. Met name de concentratie van het mineraal magnesium, de zuurgraad van de urine en stress zijn van invloed op de vorming van de zeer harde zogenaamde struvietkristallen. Ze irriteren de urinewegen en kunnen ontstekingen veroorzaken. CLiNiC Urinary Stress is speciaal geformuleerd om de bestaande stuvietstenen op te lossen en de kans op hernieuwde struvietsteenvorming bij uw kat te verminderen. Daarnaast bevordert CLiNiC het herstel van de urinewegen en helpt stress te beheersen.

  • Helpt het risico op struvietstenen te verminderen > Urineverzurende eigenschappen & laag magnesiumgehalte
  • Helpt bij het oplossen van struvietstenen > pH-waarde van de urine 6,2
  • Helpt stress te verminderen, een bekende risicofactor voor aandoeningen aan de urinewegen > Bevat melkeiwithydrolysaat (alfa-casozepine) en tryptofaan
  • Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. De aanbevolen gebruiksduur: * voor het oplossen van struvietstenen: 5 -12 weken. * voor vermindering herhaalde struvietsteenvorming: ten hoogste 6 maanden. Zorg ervoor dat er altijd vers water beschikbaar is. Droog en koel bewaren.