€ 8,99
Levertijd: 2 dagen
Beaphar Vlooienband 6 Maand Kat Rood
BEAPHAR


Deze rode vlooienband werkt 6 maanden preventief tegen vlooien bij kortharige katten. De werking is zeer effectief; na 2 tot 4 dagen zijn de vlooien gedood. De band is waterbestendig en zwemmen of een fikse regenbui hebben geen negatieve invloed hebben op de werking van de vlooienband. Deze band is geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De vlooienband heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de band in noodsituaties oprekt.

Vroeger werden vlooienbanden op een andere manier gefabriceerd dan tegenwoordig, waardoor jouw kat soms niet volledig beschermd was en er toch vlooien op het dier aanwezig konden zijn. Tegenwoordig verspreidt de band de werkzame stof over het hele lichaam (op dezelfde manier als een pipet dit doet). Het verschil met een pipet is dat de band langer werkzame stof af kan geven waardoor het maar liefst 6 maanden bescherming biedt.

Voordelen:
• Werkt zeer effectief (doodt vlooien binnen 2 – 4 dagen)
• Werkt 6 maanden preventief tegen vlooien
• Waterbestendig
• Op maat te knippen en eenvoudig aan te brengen
• De vlooienband rekt op in noodsituaties en is daardoor zeer veilig

Gebruik:
Bevestig de vlooienband losjes om de nek van jouw kat. Een band die te strak zit kan huidirritatie veroorzaken. Knip het overtollige gedeelte van de band af, rekening houdend met eventuele groei van het dier.

Werkzame stof:
Diazinon