€ 32,49
Levertijd: 2 dagen
Beaphar Fiprotec Combo Spot-On Hond 20-40 kg
BEAPHARFiprotec is een spot-on oplossing die vlooien, teken en bijtende luizen doodt. Het is eenvoudig toe te dienen met een pipet in de nek. Vlooien gaan dood binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. Daarnaast doorbreekt het de cyclus van de vlo doordat het gedurende 8 weken de ontwikkeling van de eitjes en larven in jouw huis stopt. Zo kun je voorkomen dat er nieuwe vlooien vanuit de omgeving op jouw hond springen.

Toediening en dosering
Je geeft 1 pipet per behandeling. Eerst draai je het dopje van de pipet af en zet je andersom op de pipet. Door nu te drukken en te draaien, verbreek je de verzegeling. De pipet kun je nu leegdrukken op de huid in de nek tussen de schouderbladen. Er zijn verschillende pipetten afhankelijk van het gewicht van jouw hond.

Dit product niet gebruiken als je pup jonger dan 8 weken is of minder dan 2 kg weegt. Fiprotec mag gegeven worden tijdens de dracht. Bij lactatie kun je het beste met jouw dierenarts overleggen of het veilig is om dit middel te gebruiken. De behandeling niet binnen 4 weken herhalen.

Inhoud: 3 pipetten
Werkzame stoffen: Fipronil en S-Methopreen

Verkrijgbaar in
Beaphar Fiprotec Combo hond 2-10 kg
Beaphar Fiprotec Combo hond 10-20 kg
Beaphar Fiprotec Combo hond 20-40 kg